lauantai 30. maaliskuuta 2013

Treenit 3.4.

Eilen osa porukasta oli Sampo Kokkosen valmennuksessa, tässä meille ensi viikon treeni mukaeltuna Sampon radasta. Toivottavasti estevälit ei pahasti heitä piirrustuksessa, niiden hahmottaminen ei ole minun vahvimpia puoliani :)

2 kommenttia:

  1. Mua jäi vaivaamaan hypyt 16, 17 ja 18. Tein siihen niin, että laitoin koiran takaakiertoon ja sitten päällejuoksu ja persjättö. Mikä siihen olisi ollut sitten se helpompi tapa? Näitä jää joskus miettimään.... ;)

    VastaaPoista
  2. Valmennuksessa este 17 oli lähempänä putkea (11), jolloin oli vaihtoehtoina keppien jälkeen pakkovalssi hypylle 16 (eli koiran kanssa yhdessä hypylle asti) ja sitten esteiden vasenta puolta aina esteelle 18 asti. Meidän treeneissä este 17 oli vähän kauempana putkesta ja silloin tämä linja ei toiminut ainakaan Hanneksella. Parhaiten minikoiralla toimi takakierto, este 17 oikealta ja 17-18 välille persjättö. Maksit teki muuten samoin, mutta ei persjättöä 17-18 väliin vaan takakierron 18 ohjaus takana leikaten, olisko se sitten poispäinkääntönä virallisesti?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.